استفاده از سرکه بالزاميک جهت کاهش وزن تاثير چشمگيري دارد.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حيدر عظمايي پژوهشگر طب سنتي در گفت و گو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: سرکه هاي بالزاميک صنعتي فرآيند ساخت طبيعي را دارا نبوده و اگر اين سرکه به طور سنتي ساخته شود، داراي خواص درماني فراواني است.
وي افزود: هر 100 گرم سرکه بالزاميک 17 گرم کربوهيدرات، 27 ميلي گرم کلسيم، 7.0 آهن، 12 ميلي گرم فسفر، 23 ميلي گرم سديم دارد و حداکثر مقدار مصرف آن در روز 3 قاشق غذاخوري به همراه روغن زيتون همراه با سالاد است.
اين پژوهشگر طب سنتي بيان کرد: استفاده از سرکه بالزاميک در افراد مبتلا به ديابت سبب جذب بهتر انسولين شده و از پيشروي قند در اين افراد پيشگيري مي کند.
عظمايي تصريح کرد: سرکه بالزاميک داراي خواص ضدعفوني کنندگي و ضد ميکروبي است و به عنوان سم زداي قوي و تقويت کننده سيستم ايمني بدن در مقابل بيماري هاي مختلفي است.
وي اضافه کرد: مصرف سرکه بالزاميک سبب ترشح اسيد معده و هضم غذا شده و به عمل جذب بهتر پروتئين کمک مي کند. همچنين اين سرکه ضد پيري سلولي بوده و در بيماران قلبي و عروقي بسيار مفيد است.
اين پژوهشگر طب سنتي اظهار داشت: استفاده از سرکه بالزاميک به کاهش چربي هاي مضر مانند تري گليسيريد و کلسترول و رفع چربي کبد کمک مي کند.
همچنين مصرف آن سبب کاهش اشتها شده و ب اي چربي سوزي مفيد است.
عظمايي يادآور شد: استفاده از سرکه بالزاميک در افرادي که کاهش اسيد معده دارند بسيار مفيد است و سبب جذب بهتر غذا، کلسيم و آهن مي شود. همچنين در افراد داراي اسيد معده بالا و مبتلا به زخم و ريفلاکس معده توصيه نمي شود.